Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Nice to meet you and BAZINGA

Sheldon: Would you like some advice?
Leonard: Sure, why not?
Sheldon: Then, this is the perfect time to launch a blog with an interactive comments section.
Leonard: Gee, thanks a lot.
Sheldon: Would you rather I offer my personal insight?
Leonard: I don’t need any insights. I just want to know why Penny’s more interested in Stuart than me. We’re practically the same guy.
Sheldon: Oh, I disagree. Stuart is taller, artistic, self-employed and, most significantly, he gets 45 percent off comic books.
Leonard: You’re right, I really should be asking strangers on the Internet.
Sheldon: My original point.


..και αποφάσισα να κάνω το ντου στον blogger. Ή που θα με κουράσει τ' ότι θα "πρέπει" να ανανεώνω τιs αναρτήσειs συχνά πυκνά και θα το παρατήσω στη μέση, ή και στην αρχή; ή που θα μ'αρέσει και θα το λιώσω. Θα δείξει! Πάνω κάτω ίσεs πιθανότητεs τουs δίνουν..έχει ρίσκο το στοίχημα. Δεν το παίζω γιατί ο κουβάs παραμονεύει(ίσωs υπάρξει μελλοντική ανάρτηση αφιερωμένη στη σχέση μου με τον κουβά τελευταία). Η αλήθεια λοιπόν είναι τα 'βλεπα λίγο τα blog σαν ευκαιρία πολύ κόσμου για official αμπελοφιλοσοφίεs..κλασικό το story του ψευτοψαγμένου blogger που αρπάζει τη σελιδούλα του και τη ριμάζει στο κράξιμο των πάντων, την ποιητοκριτικομελώ φιλοσοφία και την υπερανάλυση, λεs και η "δημιουργία ιστολογίου" ταυτίζεται με τη λήψη υπερδυνάμεων! Απ'την 'αλλη είναι ωραίο που μπορείs πέντε σκέψειs και πέντε εμπειρίεs σου να τιs μοιραστείs βρε αδερφέ, να την πειs και 'συ τη μαλακία σου, που όλο και κάποιοs άλλοs θα την έχει σκεφτεί-γιατί και την πιο απίθανη σκέψη που κάνουμε την έχει κάνει και κάποιοs άλλοs στον κόσμο(όχι ότι θα σε διαβάσει,αλλά δεν έχει σημασία)-. Ε και όπωs και να το κάνουμε η (υπερ)ανάλυση λίγο πολύ υπάρχει εκ φύσεωs, και εκ φύλου όπωs πολλοί θα υποστήριζαν..όχι άδικα! Αφού που λεs το κλασικό ημερολόγιο δεν μου κάθεται-απ΄το δημοτικό έχω προσπαθήσει να το ξεκινήσω όσεs φορέs η μαμά μου έχει προσπαθήσει να κόψει το κάπνισμα(προφανώs πάμπολλεs)-θα κάνω μια δοκιμή μ'αυτό εδώ το σύγχρονο,αν και λιγότερο προσωπικό. Τέλοs πάντων,ένα μεγειά ήθελα να μου ευχηθώ,καλοτάξιδο..και θα 'λεγα και με το δεξί αλλά μου 'ρχεται με τη μία φάτσα και ανταύγεια Σπύρου Σούλη και απέχουμε και ιδεολογικά με τη φράση,οπότε τ' αφήνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου